Vakantie in Nederland

Ken je iemand die naar Nederland komt en wil je diegene Nederland laten zien of kom je zelf uit Nederland en wil je wat meer van eigen land zien? Lees dan dit artikel, want hier staan leuke tips in waar je naar toe kan gaan! De medewerkers van BB&L schiphol hebben een week lang door Nederland mogen touren, opzoek naar de leukste en gezelligste plekjes. De route begint, wel zo handig voor toeristen, bij Schiphol. Een auto huren op Schiphol is dus het beginpunt van je trip.

We zijn op Schiphol dus even langs de hoofdstad!

Het is misschien niet erg origineel, maar als je kennis uit het buitenland naar Nederland komt, kan je Amsterdam niet overslaan! Ons advies? Gewoon lekker door het centrum lopen! Kalverstraat, de Wallen, Leidseplein, Rembrandtplein, Museumplein en natuurlijk het Rijksmuseum. Maak er een gezellig dagje van en eindig je dag in een lekker restaurantje.

Toeristisch Nederland

Na het belangrijkste toeristische trekpleister van Nederland te hebben bezocht, is het tijd voor de andere standaard, maar oh zo leuke toeristenplekjes te bezoeken. Keukenhof, de traditionele molens en natuurlijk Madurodam!

Andere leuke steden

Nadat we de toeristische trekpleisters van Nederland hebben gehad is het tijd om de rest van het land te verkennen. Nederland heeft enorm veel leuke en diverse steden met elk een eigen sfeer. Hier de leukste steden volgens de medewerkers van BB&L.

Groningen – Groningen is een enorm gezellige stad met oude gebouwen en een gezellig plein. Zeker voor de jonge toeristen onder ons die van een feestje houden is Groningen een aanrader! In de avond en nacht is het een gezellig stad om uit te gaan en om cafétjes te bezoeken.

Utrecht – Utrecht heeft een beetje de sfeer van Amsterdam. Grachtjes, oude gebouwen en gezellige terrasjes. Echter is de stad Utrecht niet helemaal gevuld met toeristen en kan je er nog rustig over straat lopen. Daarnaast is het vernieuwde Hoog Catharijne winkelcentrum een echte aanrader! Het is een prachtige winkelcentrum die je vrijwel nergens in Nederland ziet.

Maastricht – Maastricht is misschien wel de stad met de meest bourgondische sfeer van Nederland. De stad in het zuiden voelt, vooral in de zomer, aan als een stad in Frankrijk of Spanje. Misschien wel het gezelligste plein om wat te eten en drinken, prachtige gebouwen en een gezellige winkelstraat.

Almere – Verrassend, maar zeker de moeite waard is de jonge stad Almere. Het is nog niet zo een gezellige stad als de vorige drie, maar Almere heeft zeker wat te bieden. Het winkelcentrum is één van de beste die we in Nederland hebben gezien met grote winkels van Hudson’s Bay, Pull&Bear, Zara en vele andere! Daarnaast is het voor architectuur liefhebbers een prachtige bestemming en is het met de toekomstige Floriade ook internationaal steeds bekender aan het worden!

Waar wacht je nog op?

Met deze tips verzeker je jezelf of je kennis van een geweldige tijd in Nederland. Huur een auto bij BB&L en begin gelijk je toch door het land. Een auto huren is gemakkelijk en snel te doen en je hebt keuze uit een enorm brede selectie.

Komt jouw kennis aan op een ander vliegveld? Geen probleem! Ook op andere vliegvelden kan je een auto huren van BB&L. Voor de Engelstalige website kan je hier verder lezen: Car hire Amsterdam Schiphol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *