los angeles

Mijn reis langs de westkust van Amerika

Mijn reis langs de westkust van Amerika heb ik zelf samengesteld. Ik ben zonder reisorganisatie op pad geweest en de vakantie is mij uitstekend bevallen. De reis heb ik nu zo’n jaar geleden gemaakt en ik kijk er nog steeds met veel plezier en voldoening op terug.

Ik heb me verwonderd over de talloze bezienswaardigheden die hier te vinden zijn. Elke dag weer wist de westkust van Amerika mij te verrassen.

San Francisco als vertrekpunt van mijn reis

Mijn reis langs de westkust van Amerika is begonnen in de stad San Francisco. Vanuit deze stad ben ik als eerste met de auto doorgereden naar het Yosemite National Park. Daar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de mooie natuur van Amerika. De beekjes en watervallen die ik hier aantrof, hebben grote indruk op me gemaakt.

Een helikoptervlucht over de Grand Canyon

Na flink wat auto-uren te hebben gemaakt, kwam ik eindelijk aan bij de meest bekende bezienswaardigheid van West Amerika: de Grand Canyon. Dit is een plek die ik je zeker kan aanbevelen. Het is de beroemdste kloof ter wereld. Omdat ik er het budget voor had, heb ik tijdens deze vakantie een helikoptervlucht gemaakt over de Grand Canyon. Dit was absoluut een fantastische ervaring die ik graag nog eens over zou willen doen!

Het bruisende nachtleven van Las Vegas

Natuurlijk heb ik tijdens mijn vakantie langs de westkust van Amerika ook een bezoek gebracht aan de gokstad Las Vegas. Het leven hier lijkt wel een sprookje en ik heb er ontzettend veel plezier beleefd. Natuurlijk ben ik met mijn vriendin naar het het beroemdste kapelletje in Las Vegas geweest waar we elkaar eeuwige trouw hebben beloofd.

Uiteraard hebben we een concert bezocht van de wereldberoemde zangeres Celine Dion.

Het eindpunt van de reis: Los Angeles

Mijn reis langs de westkust van Amerika eindigde in de stad Los Angeles. Ik heb daar een bezoek gebracht aan Hollywood en natuurlijk heb ik foto’s gemaakt van de Walk of Fame. Een bezoek aan de beroemde pier van Santa Monica heb ik ook zeker niet overgeslagen.

Ik heb een indrukwekkende vakantie-ervaring opgedaan in West Amerika en daarom kan ik je deze reis zeker aanbevelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *