De meest vergeten reis essentials

De meest vergeten reis essentials!

Het nieuwe jaar is begonnen en inmiddels worden de meeste plannen weer gemaakt voor het voorjaar, maar ook voor de komende zomervakantie. Je herkent vast wel het probleem, je bent in het buitenland en komt er plots achter dat je iets bent vergeten mee te nemen. In Nederland is dit vaak geen probleem, maar in het buitenland kan het een stuk lastiger zijn om bepaalde producten te vinden en te kopen. Om ervoor te zorgen jou niet overkomt hebben we hier een aantal van de meest vergeten reisartikelen geselecteerd.

1.      Een zaklamp

Het ligt misschien wel erg voor de hand, een zaklamp. Toch vergeten we dit met zijn alle nog erg vaak. In Nederland zijn de stroomvoorzieningen erg betrouwbaar, maar helaas is dit niet overal zo. Een zaklamp kan in veel gevallen handig van pas komen. Denk bijvoorbeeld bij een autovakantie wanneer je in het donker met autopech langs de weg komt te staan, of simpelweg in je hotelkamer wanneer de stroom uitvalt en je je telefoon wilt zoeken.

Een betrouwbare zaklamp vinden kan op vele manieren. Wij raden je aan om de dagaanbieding van Euroknaller te bekijken. Hier tref je goedkope zaklampen, die ook nog eens erg betrouwbaar zijn!

zaklamp

2.      EHBO-set

Op vakantie trekken we erop uit en ondernemen we allerlei activiteiten die we normaal niet snel zouden doen. Het nadeel hiervan is dat gevaren altijd op de loer liggen. Dit kan simpelweg bij een kind die enthousiast is en per ongeluk valt bij het rennen, maar er spelen nog veel meer situaties op vakantie waar een EHBO-set van pas kan komen. Zorg er dus altijd voor dat je er een mee hebt op vakantie uit voorzorg.

ehbo

3.      Powerbank

Inmiddels doen we alles op onze mobiele telefoons. We zoeken routes op via Maps, vinden nieuwe restaurants via Tripadvisor, maken de leukste foto’s en video’s van de dingen die we meemaken en nog veel meer. Het is daarom van belang dat de accu van je telefoon altijd voldoende opgeladen is. Neem daarom altijd een powerbank mee, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan!

Ook voor een powerbank heeft Euroknaller elke dag een special actie van de dag waarbij je allerlei soorten powerbanks tegenkomt voor op reis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *