De beste wandelroutes in Oost-Amerika

Wandelen in het oosten van Amerika is een uitstekende manier om het land beter te leren kennen. Er zijn volop mogelijkheden te vinden om er een actieve wandelvakantie van te maken. Wil je graag gaan wandelen in het oosten van Amerika en heb je nog geen idee wat het gaat worden? Wij hebben de 3 beste wandelroutes voor je geselecteerd.

Wandelen in de White Mountains

De White Mountains zijn uitstekend geschikt voor een mooie wandeling. Je kunt dit doen met of zonder de begeleiding van een gids. Mount Washington is de hoogste berg in dit natuurgebied en maar liefst 1.917 meter hoog. Je kunt een bezoek brengen aan het White Mountains National Forest. Wil je optimaal genieten tijdens het wandelen? Kom dan in de herfst, dan zijn de kleuren namelijk prachtig.
457409103
Een bijzondere ervaring in Lancaster

Wandelen in Lancaster is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Deze plaats is bekend vanwege de Amish mensen die hier wonen. Hier lijkt de tijd te hebben stilgestaan. De rustige omgeving, vol met landbouwgronden en dieren zullen een onvergetelijke indruk op je achterlaten.

Freedom Trail in Boston

Boston wordt ook wel de bakermat van de Amerikaanse revolutie genoemd. Het is mogelijk om hier een korte en tegelijkertijd historische wandelroute te lopen, namelijk ‘Freedom Trail’. Hoewel deze route slechts 4 kilometer lang is, worden in deze route de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad Boston met elkaar verbonden.

Boek je vlucht naar het noordoosten van Amerika

Om in het oosten van Amerika te komen, kun je het beste naar New York vliegen en vanaf daar je wandelroutes plannen. Deze stad ligt namelijk in het noordoosten van Amerika. Uiteraard is het altijd verstandig om je vluchten te checken. Je bent dan verzekerd van de meest actuele vliegtijden.

Ben je enthousiast geworden? Boek dan vandaag of morgen nog een vliegticket naar Amerika en ga een fantastische tijd tegemoet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *