Adembenemend Zuid-Afrika ontdekken

Er zijn van die vakanties die je altijd zullen bijblijven. Voor mij was dat mijn vakantie naar Zuid-Afrika. Ik was eigenlijk nog nooit buiten Europa op vakantie geweest en Zuid-Afrika was dan ook mijn eerste reiservaring buiten het eigen continent waar ik woonachtig ben.

Hoe mijn liefde voor Zuid-Afrika is ontstaan

Ik heb altijd al een liefde gehad voor wilde dieren. Ik kon me vroeger urenlang vergapen aan natuurdocumentaires die werden uitgezonden via televisie. Diep in mijn binnenste ontstond daardoor een stille wens om eens een vakantie naar Zuid-Afrika te boeken. Het is een ervaring geworden die ik niet snel meer zal vergeten. Wat is het een waanzinnige reis geworden!

Rondreizen door Zuid-Afrika

Reizen door Zuid-Afrika is echt een groot avontuur. Zuid-Afrika is gewoon een continent dat je moet beleven en dat je leert kennen door er rond te toeren. Als je een safaritocht wilt gaan maken, kan ik je het Addo Elephant Nationaal Park zeker aanbevelen. In dit schitterende park tref je een grote populatie olifanten aan. Verder kun je in dit park oog in oog komen te staan met leeuwen, luipaarden, zebra’s, apen en de zwarte neushoorn.

Een ander bekend park in Zuid-Afrika is het Krugerpark. Het is gelegen in het noordoosten van Zuid-Afrika en je treft hier een enorme variatie van diersoorten aan. Wat dacht je van de cheetah, zebra’s, giraffen en prachtige vogelsoorten? Laat je verrassen door de schoonheid van het land en boek zeker eens een safari.

De mooiste stad: Kaapstad

Kaapstad is ongetwijfeld de mooiste stad van Zuid-Afrika. Het is zeker de moeite waard om hier eens een dagje door te brengen. Ik heb dat ook gedaan en met veel plezier kennisgemaakt met de schoonheid van deze Zuid-Afrikaanse stad. De Tafelberg is een bezienswaardigheid die ik niet snel meer zal vergeten. Uiteraard heb ik er een aantal schitterende foto’s van gemaakt.

Doe onvergetelijke vakantie-ervaringen op

Ik kan je een vakantie naar Zuid-Afrika zeker aanbevelen. Vergeet niet om mooie foto’s te maken van je reis, want je doet een onvergetelijke ervaring op die jou je gehele leven zal bijblijven. Via diverse websites kun je snel en goedkoop de beste vliegtickets boeken naar dit adembenemende stukje land in het zuidelijk halfrond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *